AVOKADO SANDWICH

En gang hadde jeg en idè om å lage en kokebok med oppskrifter på sandwicher. Jeg er så glad i brød og elsker lange lunsjer. Det er viktig å ha noen go to sandwiches til en piknik eller en søndag hvor tida bare kan fly avsted. Denne er enkel og fort gjort, det eneste man trenger å tilberede er pinjekjernene, og de skal bare ristes i en tørr panne så det går fort!

4 skiver godt brød

1 avokado

4 ss ricotta

2 ss pinjekjerner

ca 10 skiver agurk

salt og pepper

olivenolje

Bruk et godt brød, er det noen dager gammel kan det pensles med olivenolje og legges i ovnen på 200 grader i ca 5-8 min så blir det sprøtt og godt. Bland ricotta med litt salt og pepper og bre det utover skivene. Del en avokado i to, skiv den og fordel over to av brødskivene, ha på salt og pepper. Fordel agurken og dryss over ristede pinjekjerner. Rist de i en tørr stekepanne med litt maldonsalt, pass på så de ikke brenner seg.